четвъртък, 31 януари 2013 г.

Доставка на продуктите за отслабване

Доставка


Тук в LIDAORIGINALNA.COM  Вие можете да поръчате нашите продукти c доставка до всеки град в България на стойност 0.00 лева (БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА) и доставката е до най-близкия офис наЕКОНТ.За доставки до вашия дом(точен адрес) се заплаща куриерска такса от 2,50 лв. При отправяне на вашата поръчка трябва да имате в предвид следните неща:
  • Онлайн поръчката работи 24 часа в денонощието,може да поръчате по всяко време.
  • Може да посочвате за адрес на доставка работното си място, без да се притеснявате за дискретността на поръчката,напълно дискретно.
  • Поръчките приети до 18 ч. се изпращат още същият ден, поръчките приети след 18 ч. се изпращат на клиента на следващият ден.
  • Ако поръчате от понеделник до петък до 18 ч. вашата поръчка ще бъде доставена на следващият ден.
  • Ако поръчате през почивните дни, вашата пратка ще бъде изпратена в понелник и във вторник ще е при вас.
  • Заплащането се извършва с наложен платеж.
 www.lidaoriginalna.com

Супер слим, super slim

Супер Слим - капсули за отслабване с нар Ви предоставя възможнос да отслабнете бързо и лесно, без глад , диети или досден фитнес. Капсулите за отслабване Супер Слим с нар са ефективни независимо дали искате да свалите 1-2 кг или повече от 10 кг.
Състав.
 Супер Слим капсули за отслабване с нар работи с помощта на комбинация от естествени съставки. Той е изцяло природен продукт и съдържа Koncing nut екстракт, ябълков екстракт, екстракт от киви, сладки картофи, и екстракт от семената на нар.
Действие. Ускорява метаболизма, като спомага за изгаряне на излишните мазнини по естествен път. Общо детоксикира организма.

В ОПАКОВКА СЕ СЪДЪРЖА 30 БРОЯ КАПСУЛИ ЗА 30 ДНИ –ДОСТАТЪЧНИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ ЕФЕКТ!

WWW.LIDAORIGINALNA.COM

Цена на СУПЕР СЛИМ(SUPER SLIM): НА ПАЗАРА СЕ ПРЕДЛАГАТ МНОЖЕСТВО ИМИТАЦИИ НА ПРОДУКТА,КОИТО НЕ НОСЯТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И СА С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И СЪСТАВКИ!

 

 ЦЕНА НА 1 БРОЙ -31 ЛВ.

 ЦЕНА НА 2 БРОЯ -60 ЛВ.

 ЦЕНА НА 3 БРОЯ -85  ЛВ.

 

ЦЕНИТЕ СА С ДДС И С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ !!!


Ултра ефект ,ultra effect

Ултра Ефект не е лекарство и се предлага без лекарско предписание.Ако се питате: Как да отслабна без хранителен режим за отслабване и без разделно хранене, само чрез намаляване на апетита, ето нашият продукт за бързо отслабване. Това са капсули за отслабване след раждане, намаляване обиколката на корема, бедрата, талията или намаляване на повишеното тегло, поради застоял начин на живот или по други причини. Тези пробиотици за отслабване или препарати за отслабване, намаляват апетита и предизвикват отслабване без диета, чрез разтопяване и изгаряне на мазнини, точно там където най-много има нужда. С тези капсули за отслабване не е необходимо да спазвате никакви диети за бързо отслабване, а да ядете храни с по малко калории. Тези таблетки за отслабване, не са лекарствени медикаменти. Това са билкови продукти за отслабване с екстракти придобити от билки, доказали слабителното си действие.Защо е ефикасен Ultra Effect – Natural Advanced Formula.Доказано е че действа ефективно и безопасно, много по-добре от строги диети. Подтиска силното желание да се храните често, като след приема му започвате да изпитвате чувство на засищане. В процеса на приемане на Ултра Ефект човек привиква с понижения прием на храна и го поддържа след като приключи цикъла. В главната медицинска лаборатория за високи технологии в град Бостън, към масачузетския университетски център е разработена тази балансирана формула, предназначена за хора с ниска двигателна активност и застоял начин на живот. Тя по естествен път балансирано изгаря мазнините натрупани по бедрата, седалището и корема. На ден по една капсула сутрин на гладно, един час преди хранене. Капсулата се приема цяла без да я разделяте. Курса на приемане на една опаковка с 30 капсули е 30 дни. Производител Boston Medical Center Inc. – град Бостън, САЩ.

Екстратк от жен-шен – 220 мг
Екстракт от гинко билоба – 250 мг
Екстракт от Готу Кола – 70 мг
Екстракт от ананас - 125 мг
Екстракт от Папая – 75 мг
L- карнитин - 150 мг
Хром - 65 мг
Метионин – 4,4 мг
Фолиева киселина - 0,4 мг
Витамин А - 2000 МЕ
Витамин B1 - 1 мг
Витамин В2 – 1 мг
Витамин В12 – 1 мкг
Витамин C – 60 мг
Витамин Е – 5 мг

WWW.LIDAORIGINALNA.COM

НА ПАЗАРА СЕ ПРЕДЛАГАТ МНОЖЕСТВО ИМИТАЦИИ НА ПРОДУКТА,КОИТО НЕ НОСЯТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И СА С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И СЪСТАВКИ! 

 

 ЦЕНА НА 1 БРОЙ -34 ЛВ.

 ЦЕНА НА 2 БРОЯ -62 ЛВ.

 ЦЕНА НА 3 БРОЯ -90  ЛВ.

 

 ЦЕНИТЕ СА С ДДС И С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ !!!


Мейзитанг стронг, meizitang strong

Гел-капсулите Мейзитанг представляват естествено средство за бързо отслабване, чието влияние е насочено към изгаряне на калориите. Капсулите са произведени от определени видове диворастящи плодове и растения. Гел-капсулите Мейзитанг помагат не само за намаляване на излишното тегло, но тялото получава всички необходими аминокиселини и микроелементи като мед, желязо, калций, калий, цинк, селен.   Капсулите Мейзитанг не помагат само за редуциране на излишното тегло, а също и за изчистване
на организма от шлаки и токсини.
За 30-дневен курс на лечение се губят около 8-10 кг.!
  Постигате зашеметяващ резултат без диети и без да се налага да гладувате! Гел капсулите Мейзитанг освобождават тялото от свободните радикали, ускоряват метаболизма, забавят процеса на стареене. Капсулите спомагат за възвръщане на еластичността на кожата. Без отпусната кожа!
Как се приема Мейзитанг?
   1 капсула се приема веднъж дневно преди закуска. Препоръчва се по време на приема да се консумира голямо количество вода и течности /негазирани и неподсладени/ - около 2,5 - 3 литра дневно.
Как действат капсулите Мейзитанг?
  Гел-капсулите Мейзитанг не нарушават лигавицата на червата, прочистват стомашно-чревния тракт. Растенията, включени в състава на капсулите действат диуретично и слабително. Спомагат за решаването на метаболитни проблеми, за  изхвърлянето от организма на токсични вещества и мазнини и решават проблема с ленивите черва и запек.

На пазара се предлагат множество имитации на продукта , които не носят желаните резултати и са с неясен произход и съставки!

 

ЦЕНА ЗА 1 БРОЙ – 36 лв

ЦЕНА ЗА 2 БРОЯ – 69 лв

ЦЕНА ЗА 3 БРАЯ – 90 лв.

 

ЦЕНИТЕ СА С ДДС И С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ ОФИС НА ЕКОНТ (ECONT) ИЛИ СПИДИ (SPEEDY) !!!


Мейзитанг, meizitang

ПОДОБРЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ГЛАД И ДИЕТИ?!?
ДАА, ВСИЧКО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО!
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ УБЕДЕТЕ В КАЧЕСТВОТО НА НАШИЯТ ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ-  МЕЙЗИТАНГ (MEIZITANG)

С МЕЙЗИТАНГ –MEIZITANG  ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЖЕЛАНИЯТ ЕФЕКТ, БЪРЗО И ЗДРАВОСЛОВНО БЕЗ НИКАКВИ УСИЛИЯ (ОТ 7 ДО 12 И ПОВЕЧЕ КГ. НА МЕСЕЦ).
ИЗВАЙТЕ ТЯЛОТО СИ, НАПРАВЕТЕ ВАШИЯТ СИЛУЕТ ПО-ТЪНЪК И СЪБЛАЗНИТЕЛЕН  С 30 ДНЕВНИЯТ КУРС НА МЕЙЗИТАНГ, ГАРАНТИРАНО БЕЗ ЙО-ЙО ЕФЕКТ!
МЕЙЗИТАНГ Е НАПЪЛНО НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ ПРОИЗВЕДЕН ОТ ДИВОРАСТЯЩИ ПЛОДОВЕ И БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И КРАСОТА НА ВАШЕТО ТЯЛО.
.ТОЙ  ЩЕ  ПОДПОМОГНЕ БЪРЗОТО АБСОРБИРАНЕ И НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА МАЗНИНИТЕ, БЕЗ ТЯЛОТО ВИ ДА ГУБИ НЕОБХОДИМИТЕ АМИНОКИСЕЛИНИ И МИКРОЕЛЕМЕНТИ.
МЕЙЗИТАНГ Е ДИЕТИЧНО ХАПЧЕ СЪЧЕТАНО ОТ ГРИЖЛИВО ПОДБРАНИ  БИЛКИ, КОЙТО ДЕЙСТВАТ ПРОЧИСТВАЩО ВЪРХУ ОРГАНИЗМА И НАМАЛЯВА ТОКСИНИТЕ В ТЯЛОТО И ОГРАНИЧАВА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ В МАЗНИНИ  (БЕЗ СЛАБИТЕЛЕН ЕФЕКТ).
СЪДЪРЖАНИЕ:
Всяка една опаковка съдържа 36 бр. капсули
Във всяка капсула Мейзитанг се съдържат:
XianXian Cao (Herba Siegesbeckiae) 21%
Jobstears (Китайски перлен ечемик) 18%
Artemisia Dracunculus (Естрагон) 12%
Psyllium Husk (Семена от живовляк ) 19%
Bamboo Shoot (Бамбуков стрък) 16%
Lotus Leaf (Листа от Лотус) 14%
КАК СЕ ПРИЕМА МЕЙЗИТАНГ?
-ЕДНА ГЕЛ КАПСУЛА, СУТРИН НА ГЛАДНО ИЛИ СЛЕД ЗАКУСКА.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРИЕМА НА МЕЙЗИТАНГ, ДА СЕ КОНСУМИРА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ВОДА И ТЕЧНОСТИ –(НЕГАЗИРАНИ И НЕПОДСЛАДЕНИ)

ОРИГИНАЛНИТЕ КАПСУЛИ  MEIZITANG СА С ЛАЗЕРНА МАРКА MZT НА САМИТЕ КАПСУЛИ.
СПЕЦИФИКАЦИИ:
ВСЯКА КАПСУЛА Е ОТ 650МГ.
ВСЕКИ ПАКЕТ СЪДЪРЖА 3 БЛИСТЕРА С ПО 12 КАПСУЛИ В БЛИСТЕР И ЛИСТОВКА .

На пазара се предлагат множество имитации на продукта , които не носят желаните резултати и са с неясен произход и съставки!

 

ЦЕНА ЗА 1 БРОЙ – 34 лв

ЦЕНА ЗА 2 БРОЯ – 62 лв

ЦЕНА ЗА 3 БРАЯ – 90 лв.

 

ЦЕНИТЕ СА С ДДС И С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ ОФИС НА ЕКОНТ (ECONT) ИЛИ СПИДИ (SPEEDY) !!

Лида дайдайхуа

www.lidaoriginalna.com



Lida Daidaihua - Стара формула Имате ли нужда от нещо, което бързо ще повдигне настроението ви и ще промени живота ви?Ще ви накара да ОТСЛАБНЕТЕ -бързо,лесно,напълно натурално и с траен ефект от 7-10  дори повече кг само за месец с оригиналната стара формула на ЛИДА? Тук при нас всички продукти са напълно оригинални и на неконкурентни цени -една от причините ни е ,че ние сме директните вносители на тези билки и вече хиляди жени и мъже използваха и използват нашата ЛИДА.ЛИДА Daidaihua,която е закупена от нас е гаранция за вашия успех и ние грантираме на 100 %,че ще останете много доволни . С ЛИДА Daidaihua не трябва да спазвате някаква хранителна диета ,нито да се потите с досадни упражнение-отговора е,че тя действа(ако е закупена от нас)
Отслабване с оригинална Лида Дайдайхуа,коята се доказва като едно от най-уникалните средства за бързо ,супер ефективно и най-вече безопасно отслабване,тъй като не съдържат никакви химични или хормонални съставки, а ефектът се забелязва достатъчно бързо – в рамките на 1 месец и което е най-важното – след спирането на приема на Лида – няма рецедив към ново напълняване и ЙО-ЙО ефект! ЛИДА е без слабително действие! Доверете се на нас и ние няма да ви разочароваме.
  Приема се по 1 (една)  капсула сутрин на гладно .Желателно е да консумирайте повече течности на ден.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: ЛиДаДайдайхуа е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти.
ЛиДа е изключително ефективна и подпомага нормализирането на обмяната на веществата при наднормено тегло и бързото възстановяване на организма и телесното тегло в нормални граници.
СЪСТАВ: Всяка капсула ЛиДа съдържа екстракти : Дайдайхуа 70 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг.;помощни вещества :нишесте.
СЪДЪРЖАНИЕ: Една кутия ЛиДа съдържа 30 капсули по 350 мг разделени в 5 блистера по 6 капсули в блистер.
НАЧИН НА УПОСТРЕБА: 1 капсула на ден , сутрин преди или след хранене.
СЪХРАНЕНИЕ: Съхранява се на стайна температура на сухо и тъмно място,недостъпно за деца.
ВНИМАНИЕ!: ЛиДа не е подходяща за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 годишна възраст,бременни жени,хора със сърдечно-съдови заболявания.Да не се превишава препоръчаната дневна доза .Продуктът не може да замести разнообразното хранене.Не е лекарство.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: Кунминг Лингкао Биотехнолоджи – Китай
ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ: LIDAORIGINALNA – БЪЛГАРИЯ
WWW.LIDAORIGINALNA.COM

НА ПАЗАРА СЕ ПРЕДЛАГАТ МНОЖЕСТВО ИМИТАЦИИ НА ПРОДУКТА,КОИТО НЕ НОСЯТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И СА С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И СЪСТАВКИ!

ЦЕНА НА 1 БРОЙ - 34 ЛВ.

ЦЕНА НА 2 БРОЯ - 62 ЛВ.

ЦЕНА НА 3 БРОЯ - 90  ЛВ.

ЦЕНИТЕ СА С ДДС И С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ !!!

За нас

  www.lidaoriginalna.com

 За нас :

ИЗБЕРЕТЕ ИСТИНСКИЯ ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ, С КОЙТО ДА ОТСЛАБНЕТЕ ТОЧНО ТУК!
НИЕ СМЕ ДИРЕКТНИ ВНОСИТЕЛИ НА ТЕЗИ БИЛКИ И ПРИТЕЖАВАМЕ СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТА.
ГАРАНТИРАМЕ ЗА ТЯХНАТА ОРИГИНАЛНОСТ И ТЯХНОТО 100 % ДЕЙСТВИЕ ,КОЕТО Е ИЗПРОБВАНО И ДЕЙСТВА НА ВСЕКИ БЕЗ СТАРНИЧНИ ЕФЕКТИ.
НАПЪЛНО НАТУРАЛНО ,ЕДИНСТВЕНО СЪСТАВЕНО ОТ БИЛКИ И ТО НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЕМЛИВИ ЦЕНИ!
СПРЕТЕ ДА СИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА,, КАК ДА ОТСЛАБНА ‘’?
 Ние сме тук за да ви помогнем да се освободите от излишните      килограми,да се чувствате добре,да имате самочувствие и това не са само  приказки ,а самата истина.
Натрупването на излишни килограми нанася най-тежки удари върху женското самочувствие.
Натрупването на няколко излишни килограма влияе по-зле върху женската самоувереност от лошата кожа и прическа.
Защо тази мечтана комбинация от двойно удоволствие: добър външен вид плюс задоволен добър апетит, е недостижима за повечето от нас? - „Заради метаболизма и гените!"
Но вече има решение и то напълно безопастно и доказано ,без диети и тренировки ние топим мазнини ,отслабваме и сваляме излишните килограми с нашите продукти-ЛИДА(LIDA),МЕЙЗИТАНГ(MEIZITANG),МЕЙЗИТАНГ СТРОНГ(MEIZITANG STRONG FORMULA),УЛТРА ЕФЕКТ(ULTRA EFFECT),СУПЕР СЛИМ(SUPER SLIM)
Защо обръщаме толкова много внимание на килограмите, размерите и формите си като фактор за добро самочувствие? – Медиците отговорят обобщително: „заради здравето!"www.lidaoriginalna.com