четвъртък, 31 януари 2013 г.

Лида дайдайхуа

www.lidaoriginalna.com



Lida Daidaihua - Стара формула Имате ли нужда от нещо, което бързо ще повдигне настроението ви и ще промени живота ви?Ще ви накара да ОТСЛАБНЕТЕ -бързо,лесно,напълно натурално и с траен ефект от 7-10  дори повече кг само за месец с оригиналната стара формула на ЛИДА? Тук при нас всички продукти са напълно оригинални и на неконкурентни цени -една от причините ни е ,че ние сме директните вносители на тези билки и вече хиляди жени и мъже използваха и използват нашата ЛИДА.ЛИДА Daidaihua,която е закупена от нас е гаранция за вашия успех и ние грантираме на 100 %,че ще останете много доволни . С ЛИДА Daidaihua не трябва да спазвате някаква хранителна диета ,нито да се потите с досадни упражнение-отговора е,че тя действа(ако е закупена от нас)
Отслабване с оригинална Лида Дайдайхуа,коята се доказва като едно от най-уникалните средства за бързо ,супер ефективно и най-вече безопасно отслабване,тъй като не съдържат никакви химични или хормонални съставки, а ефектът се забелязва достатъчно бързо – в рамките на 1 месец и което е най-важното – след спирането на приема на Лида – няма рецедив към ново напълняване и ЙО-ЙО ефект! ЛИДА е без слабително действие! Доверете се на нас и ние няма да ви разочароваме.
  Приема се по 1 (една)  капсула сутрин на гладно .Желателно е да консумирайте повече течности на ден.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: ЛиДаДайдайхуа е хранителна добавка създадена на базата на специално подбрани растителни екстракти.
ЛиДа е изключително ефективна и подпомага нормализирането на обмяната на веществата при наднормено тегло и бързото възстановяване на организма и телесното тегло в нормални граници.
СЪСТАВ: Всяка капсула ЛиДа съдържа екстракти : Дайдайхуа 70 мг , семена Касия 47.6 мг , семена Джобстър 42 мг , семена Морус аустралис 36.4 мг.;помощни вещества :нишесте.
СЪДЪРЖАНИЕ: Една кутия ЛиДа съдържа 30 капсули по 350 мг разделени в 5 блистера по 6 капсули в блистер.
НАЧИН НА УПОСТРЕБА: 1 капсула на ден , сутрин преди или след хранене.
СЪХРАНЕНИЕ: Съхранява се на стайна температура на сухо и тъмно място,недостъпно за деца.
ВНИМАНИЕ!: ЛиДа не е подходяща за употреба от деца до 16 годишна възраст и възрастни над 65 годишна възраст,бременни жени,хора със сърдечно-съдови заболявания.Да не се превишава препоръчаната дневна доза .Продуктът не може да замести разнообразното хранене.Не е лекарство.
ПРОИЗВОДИТЕЛ: Кунминг Лингкао Биотехнолоджи – Китай
ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ: LIDAORIGINALNA – БЪЛГАРИЯ
WWW.LIDAORIGINALNA.COM

НА ПАЗАРА СЕ ПРЕДЛАГАТ МНОЖЕСТВО ИМИТАЦИИ НА ПРОДУКТА,КОИТО НЕ НОСЯТ ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И СА С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И СЪСТАВКИ!

ЦЕНА НА 1 БРОЙ - 34 ЛВ.

ЦЕНА НА 2 БРОЯ - 62 ЛВ.

ЦЕНА НА 3 БРОЯ - 90  ЛВ.

ЦЕНИТЕ СА С ДДС И С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЕКИ ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар